pj-20110621-165448

Cykla på österlen

Ställ bilen några dagar och ge er ut på härliga cykelutflykter! Här på Kuskahusen får du massor av praktiska tips om läckra cykelstråk. Med färdigpackad utflyktsryggsäck och behaglig tramptakt kan ni uppleva några av de vackraste delarna av Österlens växlande landskap med allt från lummiga bokskogar till kritvita sandstränder.

Ta med era egna cyklar eller förboka cykelhyra hos oss. Vi hjälper er med tips om de små slingriga grusvägarna som tar dig till de där speciella smultronställena.

 

Hyra cykel 

Att hyra cykel i samband med din vistelse hos oss är enkelt. Vi samarbetar med Ravlunda cykel som har ett bra utbud av cyklar och tillbehör. De levererar och hämtar på överenskommen plats och tid. Vill ni att vi hjälper er med bokning kan ni bara skicka oss ett mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Du kan också kontakta Ravlunda cykel själv och göra din bokning direkt hos dem. 

 

Guidade cykeläventyr på Österlen

När ni bokar ert boende här på Kuskahusen kan ni välja att lägga till guidade cykelturer på Österlens vackra små stigar. Tillsammans med en erfaren guide från Foxrides får ni en härlig upplevelse i underbar natur. Från 2 personer upp till större grupper kan ni boka guidade halv- eller heldagsturer. Skicka er förfrågan til oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta Foxrides direkt så sätter vi ihop ett bra paketarrangemang till er.

Получить на карту кредит без отказа круглосуточно онлайн в Интернете. Украинские МФО.

Вигідний кредит онлайн без перевірок та без фото документів на картку.

Если вам нужен кредит ночью срочно на карту в Украине, обращайтесь в нашу компанию.

Российские МФО предлагают займы онлайн на карту под 0% без звонков. Большой выбор кредитов.

Prestamos personales en linea prestamos online de México prestamos urgentes online $1000 - $100 000 online sin Buró.