Ett naturnära boende med valfrihet

Våra rum

I vår huvudbyggnad har vi 8 rum, hälften med dubbelsäng och hälften med två separata enkelsängar. Rummen ligger på markplan och har fönster mot vår trädgård eller ängarna och skogen utanför. Alla rum har dusch och toalett samt eget kylskåp med frysfack för vatten och andra förnödenheter. I huvudbyggnaden finns en mysig matsal samt ett fullt utrustat gästkök. Här finns även tvätt- och torkmöjligheter.

Vi har också en separat flerbäddsstuga, “Jägarstugan”, med 5 sängplatser fördelat på 1 enkelsäng och en bäddsoffa på markplan och ett sovloft med 2 enkelsängar. Stugan har fullt utrustat kök samt eget kaklat badrum med dusch och toalett.

Hela anläggningen har trådlös Wifi. Utomhus finns en stor trädgård, boulebana och små avskilda hörn att sitta och njuta i. Vi har också en fin grillhytta med skyddande tak. Här kan du grilla, fika eller bara mysa.

Kuskahusen ligger vid Verkeåns naturreservat och direkt utanför dörren finns flertalet markerade leder för vandring, cykling, löpning mm.

Självhushåll eller fullservice

Det klassiska upplägget på ett vandrarhem innebär att du själv ordnar matlagning, slutstädning och tar med egna sängkläder/handdukar (sovsäck är ej tillåtet att använda i våra sängar).

Vill du hellre lägga till service kan du välja bland våra olika tillval:

  • Sänglinnen och handdukar       130 kr/p
  • Slutstädning                           150 kr/p
  • Spjälsäng (inkl. sängkläder)     200 kr

frukost och måltider (anpassning till Covid-19)

Från och med den 1 juni 2020 serverar vi inte frukostbuffé eller brickor längre utan en FRUKOSTPÅSE där vi samarbetar med lokala företag . Café Smulan i Brösarp gör frukostmackorna , Källagården äppelmusteri levererar drickan och andra lokala godsaker finns i frukostpåsen.  Ni kan äta er frukost i vår matsal, på rummet eller ta med ut i det gröna.

Frukostpåsen kan hämtas ut mellan kl 8.00 – 9.30. Frukosten består av: färdiga frukostbullar med pålägg, must/juice, frukt och tilltugg, kaffe/te.

Frukosten måste förbokas i samband med att du gör din bokning.

Pris 80 kr/vuxen, 40kr/barn (3-12 år).

För övriga måltider har du som gäst tillgång till vårt gemensamhetskök. Grilla kan du göra i vår grillhytta. I receptionen finns en minibutik med matvaror.

incheckning/utcheckning

Vår reception har öppet kl 08.00 – 12.00 samt kl 16.00 – 19.00 alla dagar.
Incheckning (tidigast): kl 16.00.
Utcheckning (senast): kl 11.00.