Ett naturnära boende med valfrihet

Våra rum

I vår huvudbyggnad har vi 8 rum, hälften med dubbelsäng och hälften med två separata enkelsängar. Rummen ligger på markplan och har fönster mot vår trädgård eller ängarna och skogen utanför. Alla rum har dusch och toalett samt eget kylskåp med frysfack för vatten och andra förnödenheter. I huvudbyggnaden finns en mysig matsal samt ett fullt utrustat gästkök. Här finns även tvätt- och torkmöjligheter.

Vi har också en separat flerbäddsstuga, “Jägarstugan”, med 5 sängplatser fördelat på 1 enkelsäng och en bäddsoffa på markplan och ett sovloft med 2 enkelsängar. Stugan har fullt utrustat kök samt eget kaklat badrum med dusch och toalett.

Hela anläggningen har trådlös Wifi. Utomhus finns en stor trädgård, boulebana och små avskilda hörn att sitta och njuta i. Vi har också en fin grillhytta med skyddande tak. Här kan du grilla, fika eller bara mysa.

Kuskahusen ligger vid Verkeåns naturreservat och direkt utanför dörren finns flertalet markerade leder för vandring, cykling, löpning mm.

Vandrarhem med tillval

Det klassiska upplägget på ett vandrarhem innebär att du själv ordnar matlagning, slutstädning och tar med egna sängkläder/handdukar (sovsäck är ej tillåtet att använda i våra sängar).

Hos oss har du möjlighet att boka olika tillval:

  • Hyra av sänglinnen och handdukar            130 kr/person
  • Slutstädning  av rummet                          150 kr/person
  • Spjälsäng (inkl. sängkläder)                     200 kr/vistelse

frukost och måltider (anpassning till Covid-19)

Mellan den 1:a maj 2020 och den 30:e september 2020 kan du beställa en färdigpackad FRUKOSTPÅSE. Café Smulan i Brösarp gör frukostbullarna , Källagården äppelmusteri levererar drickan och andra lokala godsaker finns i frukostpåsen.  Ni kan äta er frukost i vår matsal, på rummet eller ta med ut i det gröna.

Frukostpåsen kan hämtas ut mellan kl 8.00 – 9.30. Frukosten består av: färdiga frukostbullar med pålägg, must/juice, frukt och tilltugg, kaffe/te.

Frukosten måste förbokas senast 1 dygn före ankomst.

Pris: 80 kr/vuxen, 40kr/barn (3-12 år).

För övriga måltider har du som gäst tillgång till vårt gemensamhetskök. Grilla kan du göra i vår grillhytta. I receptionen finns möjlighet att köpa frysta färdigrätter/pajer att värma i mikron.

incheckning/utcheckning

Vår reception har öppet kl 08.00 – 12.00 samt kl 16.00 – 19.00 alla dagar.
Incheckning (tidigast): kl 16.00.
Utcheckning (senast): kl 11.00.