Ett modernt boende mitt i naturen

Våra rum

I vår huvudbyggnad har vi 8 rum, hälften med dubbelsäng och hälften med två separata enkelsängar. Rummen ligger på markplan och har fönster mot vår trädgård eller ängarna och skogen utanför. Alla rum har dusch och toalett samt eget kylskåp med frysfack för vatten och andra förnödenheter. En mikrovågsugn finns också på samtliga rum. I huvudbyggnaden finns en mysig matsal samt ett fullt utrustat gästkök.

Vi har också vår Jägarstuga, en separat flerbäddsstuga med 4 sängplatser fördelat på 1 bäddsoffa med 2 sovplatser på markplan och ett sovloft med 2 enkelsängar. Stugan har fullt utrustat kök samt eget kaklat badrum med dusch/wc. Här finns också en egen tvättmaskin.

Hela anläggningen har trådlös Wifi. Utomhus finns en stor trädgård, boulebana och små avskilda hörn att sitta och njuta i.

Kuskahusen ligger vid Verkeåns naturreservat och direkt utanför dörren finns flertalet markerade leder för vandring, cykling, löpning mm.

övrig information

När du övernattar hos oss ingår sänglinnen och handdukar i din bokning. Slutstädning av rummen ansvarar du själv för.

Du har möjlighet att boka till:

Spjälsäng (0-3 år)                           300 kr/vistelse

Extrasäng                                       400 kr/natt

Gemensamhetskök och grillhytta

Som gäst hos oss har du tillgång till vårt gemensamhetskök där du själv kan laga dina måltider. På varje rum finns kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn. Vi har också en fin grillhytta med skyddande tak. Här kan du grilla, fika eller bara mysa.

incheckning/utcheckning

Vår reception har öppet kl 08.00 – 12.00 samt kl 17.00 – 19.00 alla dagar.
Incheckning (tidigast): kl 17.00.
Utcheckning (senast): kl 11.00.